Inställt :/

Så efter en halvtimmes tittande blir tävlingen inställd pga av regn, tråkigt :(
Men istället spelade jag Sims city som är otroligt kul men man blir väldigt fast:)
Imorgon åker vi hem till Uppsala men dock på senare för speedwayen avgörs imorgon istället klockan 15.00.
Tummen upp för det (Y)

SWC FINAL

Idag vaknade ovanligt tidigt XD klockan nio, jag åt frukost och gjorde iordning mig. Sen följde några slöa timmar och vi två tog jag och ellen en riktig långpromenad:) Nu klockan åtta börjar speedway lag-vm, tror det kan gå riktigt bra för sverige :) Ska kolla tillsammans med kusin vitamin Martin.
Ha det bra, heej hej <3

Queen - I want to break free


Regn, Regn och åter Regn

Heej efter ett litet blogg uppehåll :)
Just nu är jag i härliga Falun och har just tittat på hemma hos Kalle Moraeus, riktigt bra (Y)
De senaste dagarna har spenderats på landet, i våran stuga. Riktigt skönt har det varit och jag har varken saknat att titta på tv och sitta vid datan :) Men nu är jag hos farmor och farfar och åker hem till lilla Uppsala på Söndag tillsammans med farmor och farfar. Mamma och pappa ska nämligen åka bort på bilsemester medan jag är hemma med farmor och farfar och alla dessa djur. Ska bli grymt skönt att komma hem, att få träffa min kära vänner och bara få vara hemma, känns inte som jag har varit hemma så mycket på sistone.
Idag vaknade jag runt tio och gick ner för att äta frukost :) Efter det tog jag en dusch och gjorde iordning mig. Sen skjutsade farfar ner mig på stan och jag gick runt och tittade i lite, hittade lite saker på rean. Köpte ett grönt nagellack också, färgen såg rätt härlig ut men nu när jag väl målat naglarna var dom ju snorgröna... Inte fint :S
Tog en joggingtur nu på kvällen, men har jag inte gjort zå mycket merXD
Här är lite bilder från landet :)

Hemma:)


Just nu njuter jag av en 200g Marabou chokladkaka, yuuummiiee! :)
Dagen spenderades i en bil i sju timmar, bilresa från Helgum till Uppsala. Tur att man gillar att åka bil :)!
Har inte så mycket mer att skriva, imorgon bär det av till landet :)

Speedway!

Idag var det en oförglömlig dag! Jag och Tove gjorde debut på speedwaybanan och vi var helt otroligt grymma!
Dagen började med att vi vaknade och åt  frukost, gjorde ordning oss och åkte bil till banan.
Väl där fick vi låna skydd och speedway ställ, men dock hade dom bara äckligt varma isracing ställ som var fodrade och vägde ton...
Men de var edt värt för det var så himla grymt otroligt bra! Ibörjan gick det lite hackigt men efter några varv så började jag inse att var helt oövervinnlig, att jag skulle kunna slå vem som helt, till och med Jason Crump! Men nu kanske jag överdrev lite grann, för så bra gick det inte men jag tyckte att det började gå bättre på slutet!.
Nu efteråt är det en oförglömlig dag med både lite blåmärken på knäna och onda armar.
Det går inte att beskriva med ord hur grymtkul det var, och det var den första gången jag satt på en speedwaycykel men absolut INTE DEN SISTA!
Efter våran debut åt vi pizza som också var super, vilken dag va? :)

Nu bjuder jag lite på mig själv men då ser ni hur jag gla jag var när jag schvisade förbi:)


Lite bilder från dom som hade hand om våran trevlig dag:)


Cykellopp!

Hellu :)
Nu har man börjat hitta här runt om i Helgum!
Idag cyklade vi Helgum runt på 4.2 mil och vi klarade det på tre och en halv timme, är så himla stolt!! :) Men nu efter känns det verkligen i benen XX)
Igår spenderades dagen i Sollefteå där vi träffade Rebecka från Isle of Wight språkresan, vi spelade minigolf och och gick runt och tittade lite i äffarer. Sen till middag blev det utsökta grillspett med jordnötssås, såsen vara bara lite stark.
När vi hade väl hade kommit hem igen lärde tove mig köra moppe så man inte skämmer ut sig helt på imorgon då vi kommer köra speedway för första gången!! Längtar så himlans mycket!
Ha det så bra , byyee <3



Äntligen torsdag! <3

Godmorgon:)
Jag ställde klockan på kvart över sju för jag skulle få lite extra tid att packa, duscha och göra ordning mig. Men nu är klockan halv nio och jag har inte gjort ett skit! Idag bär det av till Tove vilket jag verkligen ser fram emot!!
Men nu ska jag hoppa in i duschen, ha det så bra! P


ISLE OF WIGHT 2010! SAKNAR <3


Hej hå!

Gissa när jag vaknade idag!
Klockan tolv och jag blev helt chockad men det behövdes verkligen!
Efter jag hade vaknat gick jag och gjorde frukost och sedan fastnade jag vid tv:n, mamma tittade på hem till gården XD men det va faktiskt helt okej om jag ska vara ärlig.
Runt två cyklade vi till gränby för att växla in lite mynt och kolla på lite kläder men när vi väl hade kommit dit var mynt maskinen full så vi fick trampa ner till stan. Är sjukt stolt över mig själv jag hade sparat ihop 680kr :)
Sen gick vi till Wayne's coffee och jag råkade köpa en slags milshake caramel med kaffe i... Nja inte riktigt min grej men drack halva XD Sedan gick vi runt och tittade i affärer och vid fem träffade vi upp pappa och köpte var sin sallad och satte oss vid ån. På vägen till cyklarna blev det en snabbis på din sko där jag var tvungen att köpa ett par ballerina skor, eftersom mina gamla inte är så fräscha lägre men hittade ett par röda.
Imorgon åker jag bort igen, men den här gången till Tove:) Kommer bli grymt kul speciellt på söndag när vi äntligen ska prova på att köra speedway :D Men nu ska det packas!

Varmt?

Hej på er !
Nu va det ett tag sen jag bloggade och jag har haft 3 fantastiska veckor på Isle of Wight i England.
Men nu har jag varit hemma ett tag och de senaste dagarna har spenderats av att träffa mina tre underbara vänner Linda, Issa och Sandra.Sen har jag varit hemma och träffat mormor :) Plötsligt har det blivit så kul att bara sitta hemma med datorn, har saknat det XD
Idag träffade jag Sandra vid tio och vi cyklade ner mot stan, väl där gick vi runt och tittade i lite affärer och det slutade med Panini såklart. Måste bara säga att det är föööör varmt just nu...
Hade ialla fall en jätte mysig dag med min Sandra <3
Vi hittade en fin fin cykel full med alger, kommer antagligen från ån XD


RSS 2.0