God natt <3


Ska sova nu... försöka ialla fall:) <3

Packa, packa, packa!

Jag har alltid haft mitt limstift på skrivbordet...
Men när jag väl ska använda det, är det borta!! Känner mig helt hyper nu, och allt ligger i en ända röra.
Idag har jag hunnit med rätt mycket faktiskt. Jag gick upp klockan halv nio. Jag hann med att duscha, äta frukost, göra sig ordning, cykla till stationen, åka tåg till Sala, träffa mormor, äta jordgubbar, åka tåg hem, gå på stan, köpa lite grejs, cykla hem i regnet, sitta vid datan, möta mamma vid ica, handla, köpa hem pizza, packa, packa, packa och åter packa:) Så just nu packas det för fullt! När jag satt på sängen och tittade på min checklista satt en av min små älsklingar Mats på mitt ena knä och tittade på. Stackarn, förstår ju inte att jag ska åka bort i 3 veckor (A)
Men känner på mig att det här kommer bli grymt kul! :D

 


Imorgon smäller det!

Har haft två fantastiska dagar med Linda, Sandra och Isabelle. I förrgår mötte jag Linda och Sandra vid Sf och vi gick till China garden såklart och efter det gick vi till Ur och Penn där jag köpte en ring. Nu är Jag, Linda och Sandra förlovade <3 och nu väntar vi på att den fjärde medlemmen ska köpa en likadan ring:)
Efter Ur och penn mötte vi upp Issa vid Sf och där såg vi Sex and the city som var väldigt bra, tycker jag ialla fall:) Sen kramade vi Issa hej då, nu får jag inte träffa henne på tre veckor!! Jag,Linda och Sandra tog bussen hem till Sandra där vi hade en riktigt mys kväll. Jag och Linda började kolla på Spy Kids 3D men den var så sjukt dåligt XD och vi ville se nått mer seriösare så vi satte på Hitler - Förintelsen...
Dan efter vaknade vi och jag och Sandra gjorde Amerikanska pannkakor som var supergoda!! Sen tog vi på oss bikini och solade. Sen tog vi ett dopp i Sandras pol men det var skit kallt, men skönt:)
Jag och Linda tryckte i oss en hel chips påse på några minuter helt själva, DE NI!!
Idag ska jag ta och åka en snabbis till mormor och sedan packa det sista. Bloggar mer ikväll, byyyee:D


Tjejerna + Kina + Satc!

Heej :D Idag bär det iväg till stan för att möta upp Linda, Sandra och Isabelle. Det blir allt från Kina till satc 2 på bio :) Sen blir det övernattning hos Sandra, kan det bli bättre ?
Men nu ska jag göra iordning mig och sedan cykla ner till bibblan för att lämna tillbaka lite böcker som kulle varit tillbaka för länge sedan XD // TILDA <3

Ny kamera!

ÄNTLIGEN!!!
Fin fin är den!
Det var en rätt så händelserik dag idag, som började med att jag åt frukost och segade i några timmar.
Sen färgade jag håret mörk mörkt brun men det blev svart, men jag gillar det!!
Efter det gick jag till Carro S och vi satt i hennes säng och pratade massa <3 och sen åt vi såklart en slags sockerkaka med chocklad överdrag som hennes mamma hade gjort, super god! Sen gick vi hem till Fatema där vi pratade samt spelade kort och efter det cyklade jag till boländerna för att möta pappa. Vi gick runt i varenda affär som sålde kameror och tillslut fann den. :)
Ska packa nu, hejsvejs! <3

Tisdag

Hej på er !
Idag händer inte så mycket men det ska packas, jag vet att jag sagt det länge men idag ska det verkligen bli av!! Har ialla fall skrivit en lista på vad som ska med. Sen ska jag färga mitt håret mörkare, färgen har ju blekts och plus att jag vill slippa utväxten! Och dagen kanske slutar med en cykeltur till Gränby för att köpa det sista nödvändiga! Måste köpa en nagelknippa, fick inte ta med mig mammas och pappas...
Nej nu ska jag ta och äta massa müsli till frukost, hur ska jag klara mig utan de i tre veckor!
Puss på er <3

Love Stockholm!!

Hellu! Hemma efter en underbar dag i Sthlm, Inget regn!
Jag och mamma tog tåget runt tolv och sen har vi i stort sett gått hela dagen! Köpte lite kläder, åt på Kina, gick runt och tittade på allt som hörde till love Stockholm, ni vet ju att Viktoria och Daniel gifter sig den 19/6, samma dag som jag flyger till England. Jag känner mig lite som en förrädare men gissa hur nervös jag är.
Såg även när Rebound spelade men måste säga att dom var mkt bättre på spotify XD
Har även funderat hur jag ska klara mig utan mina älskade undebara vänner Isabelle, Sandra och Linda <3 Ni betyder allt! TRE VECKOR UTAN ER !
Nu ska jag börja packa, har skjutit upp det senaste veckan, som ni ser får jag lite hjälp av Mats!

Har fastnat helt för den här låten!


Gröööönt

Här är lite härligt gröna bilder från landet :)

<3

Har bara lust och blogga massor! men har inget att skriva XD. Just nu Chattar jag med dom underbaraste, Sandra och Linda. Ni betyder så mycket <3 och såklart Isabelle, ÄLSKAR ER <3
Håller fortfarande på och lyssnar på massa Tokio hotel, det var så sjuk länge sen!

Panik?

Det verkar som de flesta har packat klart redan och jag har inte ens börjat, åker ju på lördag! Ska sätta mig och skriva en lista nu, så det inte blir sista minuten packning då man glömmer hälften.
Helgen tillbringades på landet och det var hur skönt som helst, känner mig helt utvilad nu :) Blev bara lite rastlös på slutet, det kan bero på att vara utan dator XD.
Imorgon åker jag och mamma till sthlm, vi tänkte gå runt på stan och titta lite och jag måste köpa lite saker som behövs till England. Sen tänkte vi kanske gå på bio och se filmen Späck XD trodde det va ett skämt när jag såg trailern första gången, så den måste ses!
Nu ska jag ialla fall krypa ner i sängen och titta på caught on camera med Tokio Hotel XD Det är lite konstigt för ungefär ett år sedan var Tokio Hotel det värsta som fanns, jag avskydde verkligen hatade dom. Men tog jag mig tid och började lyssna på dom. Nu idag är dom en av mina favoriter:)

Landet!

Nu far jag till landet eller till stugan som andra säger! :D Det blir inget bloggade under helgen från mig men kommer hem på söndag kväll:) Längtar redan till nästa vecka då det blir Sex and the City med tjejerna, sthlm och England såklart:D

Lite bilder från Shanklin på Isle of Wight där jag kommer bo i tre veckor!
Bara 8 dagar kvar! Läängtar så sjukt mycket men börjar bli lite nervös nu...



Soommaarrrrlooovv!

Äntligen!! Nu sitter jag och tröstäter Tutti Frutti :/ Trodde aldrig jag skulle gråta så mycket som jag gjorde...
Dagen började med att vi samlades i klassrummet och gick tillsammans till aulan. Väl där pratade rektorn oändligt länge men sedan fick Linda pris för att ha bäst betyg i hela Heidenstam. Även jag fick gå upp på scenen och få pris av rektorn för att jag hade vunnit poesi tävlingen förrut, blev helt chockad, ingen hade sagt något innanX)
Sen gick vi tillbaka till klassrummet och åt tårta och pratade, och när Malin stod och berättade hur underbar våran klass varit under de tre åren kom tårarna. Men höll dom inne eftersom ingen annan grät men när vi alla ställde oss upp och börja krama varandra, började jag stört gråta fast jag skrattade samtidigt. Det slutade med att vi stod i en ring och bara grät!  Kommer sakna er så sjukt mycket, älskar er och lycka till i framtiden <3
Bilder från Linda Åkerman, http://alltidlinda.blogg.se/
Och såklart låten!
Jag kommer alltid påminnas om er när jag hör den!

Österängen!

Hellu :) Idag började vi klockan tio och gick igenom lite lag m.m till tävlingarna i österängen som hölls på eftermiddagen. Efter det var det lunch och vi cyklade iväg till österängen. Väl där höll vi på med fem olika små tävlingar där två från varje klass deltog. Jag var med på att kasta ärtpåse, det var skit svårt XD Min klass 9h kom på andra plats, delat med två andra klasser.Sedan var det fotbollsmatch mellan Eleverna och lärarna. tror det slutade 6-3 till lärarna XD. Här kommer lite bilder.
Och Från balen:)



Aj aj aj !

Ajaj XD så kändes fötterna under kvällen. Kom nyss hem från avslutningsfesten som var GRYM! aah man hade så låga förväntningar men det var helt sjukt kul!
När man stod bland alla och dansade fick man en så härlig känsla, Shiiit jag slutar om två dagar, jag kommer aldrig gå i min klass längre. Så skönt men ändå sorgligt <3
Under sista låten, Stop and stare, lite lungnare. Stod jag mellan Carro S och Issa, blev nästan rörd, ni betyder så otroligt mycket. Och Linda och Sandra och ni andra, älskar er <3

Kommer alltid påminnas om er alla, när jag hör den här låten:)



Hejsvejs :)

Snart blir det iväg till Hallstavik, Rospiggarna möter Valsarna så jag förväntar mig en seger idag X)
Skoldagen var rätt lugn, den började med sovmorgon från tyskan och sedan hade vi svenska då vi såg klart på nybyggarna. Lunch. Efter var det Matte och vi fick reda på våra betyg i Teknik, Kemi och Matte, jag är hur NÖJD som helst ! Efter var det Engelska och sedan Teknik där vi gjorde klart våran stol, som jag är väldigt stolt över XD Vi hade typ teknik i 5 minuter, sedan slutade vi eftersom vi hade nån Tema- no efter :)
Här är min, Issas och Lindas stol :)


Vattenkrig!

haha vilken idrotts lektion det var idag, VATTENKRIG! T.o.m våran lärare Roger var medX) Det var även den sista idrottslektion i grundskolan. På morgonen hade vi sista vanliga mentorstiden och efter hade vi sista bilden, där vi höll på med en gissningslek. Lunch. Vi skulle ha haft tyska efter lunchen men tydligen inte, så jag tittade på film med engelskan, Old dogs. Den var inte så värst bra direkt men rolig X) Sedan hade vi sista So lektionen där vi såg klart på American History X som blev väldigt bra mot slutet men tyckte slutet va HEMSKT !
Skoldagen slutade med Idrotten, där man verkligen blev dyngsur men det var det värt ! :)
Ikväll ska jag verkligen ta tag i garderoben och rummet, det måste städas !
Önska mig lycka till :D

6 Juni<3

Heej :) Nationaldagen firades inte direkt idag xD Har varit hemma och städat och snart blir det garderobsstädning!

SPEEDWAY!

Fölåt för dåligt uppdaterande ! mitt fel :) jag går runt och tänker på vad jag ska skriva men glömmer sedan bort att blogga :)


Idag konfirmerades Caroline S, så jag vaknade klockan sju på en lördag, helt sjukt va ! Men ialla fall, jag gjorde i ordning mig och cyklade till katolska kyrkan. Gudstjänsten var typ två timmar, höll på att somna. Efter det cyklade vi hem och jag bytte kläder sedan cyklade jag och Issa ner till lokalen där Ingrids och Carros fest var.
Festen var jätte lyckad och rolig :) Det fanns hur mkt mat som helst också, höll på att spricka och alla tårtor som var hur goda som helst! Ni är ju så underbara <3
Nu vet ni vad har gjort idag :) Snart börjar årets fjärde grand prix i Parken i Köpenhamn, för er som vill se live på svt har ni länken här ---> http://svtplay.se/t/103701/motor
Min topp fyra är:
1. Andreas Jonsson
2. Kenneth Bjerre
3. Tomasz Gollob
4. Jason Crump

Tisdag idag !

Heej :)
Vilken soft tisdag det har varit idag, och snabbt har det gått !
Det började med Tyska där vi tittar på Batman på engelska med tysk text X) Filmen var bra i början men nu är den så himla overklig och överdriven så den får bara två plus av mig, har dock inte sett slutet än det kanske ändrar min åsikt. Efter det hade vi Svenska då det blev film igen, vi tittar på Nybyggarna som är lite trög men jag måste erkänna att den är rätt bra, någon som håller med ? x)
Efter filmen var det lunch, pannkakor som var himla goda, det va länge sen jag gick in i matan och såg att det va något gott ! Sedan var det matte och vi gick igen lite av matteprovet och efter det va det engelska då vi gjorde ett korsord. Sedan var det teknik då fick tillbaka proven och jag är väldigt nöjd över mitt resultat, vi fortsatte även med våra stollar som vi designar i wellpapp och våran blir ju skit grym! Tillslut var det tema då fick tillbaka lite saker.
Nu vet jag också att familjen jag kommer bo hos har två barn, en kille och en tjej. De har även hund och katt och bor vid havet, härligt ! Ska ta och skriva ett brev till dom nu, ha det så bra! PUSS HEJ ! 

RSS 2.0